Connect with us

Andreas Häggström

Det räcker nu

Uppdragsport.se:s Andreas Häggström har fått nog av förnedringen.

Game, set, match.

Snart går smärtan att ta på.

Den växer fram likt en cysta i bröstet. En galloperande smärta. Man tar med sig den vart man än går och den väcker en på nätterna. Infekterad växer den sig större för varje match som passerar. Matcher som sällan passerar utan att strö nytt salt i nya, öppna sår.

Men ändå står man där, likt det dumhuvud man är, på matchdagen.

Optimistisk, hoppfull, glad, tillitsfull, entusiastisk – i dag vänder det, nu vänder det. Om inte i nästa period så i nästa match. Men på isen händer ingenting. Vi blir frånåkta, uppsnurrade, bortgjorda, tillbakapressade. Förnedrade.

Det är tennissiffror i var och varannan match.

Tabellen ljuger inte. SSK ligger näst sist och har också varit precis så dåliga. Det är den verkligheten vi befinner oss i och laget borde därför ha en betydligt mer desperat fasad. Ett stål. En vilja. En ursinnig kraft.

Men av det ser vi ingenting.

Det är dags att någon sätter ner foten. På ståplats. Med en uppmanande banderoll i handen: Det räcker nu. Ni har ett S på bröstet. Ni representerar SSK. Visa att ni vill spela för den här klubben, för den här staden, för dåtiden och framtiden, för det som varit och det som komma skall. För alla som vaggas till sömns av den här sportsliga mardrömmen. För alla oss som älskar SSK.

Det är dags att någon berättar för spelarna att vi inte accepterar det som händer just nu.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

9 kommentarer

9 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Andreas Häggström