Connect with us
David Pastrnak. Foto: Richard Himberg
David Pastrnak. Foto: Richard Himberg

Lägeskoll

David Pastrnak: “Jag vill bara spela igen”

David Pastrnak har tillhört SSK:s bästa spelare hela säsongen. Men just nu stoppas han av en skada. Frustrerande, menar han själv.
– Jag vill bara att smärtan ska försvinna så att jag kan spela igen, säger han till Uppdragsport.se.

Det var i hemmamatchen mot Almtuna som David Pastrnak fick ta emot ett tufft slag av gästernas – och den från Leksand utlånade – Alen Bibic.

SSK:s unge tjeck lämnade isen skadad, klev av träningen i tisdags och missade sedermera den efterföljande hemmamatchen mot Västerås.

Och det lär dröja ytterligare innan Pastrnak är tillbaka på isen igen.

– Jag vet inte riktigt när jag är tillbaka. Det känns bättre för varje dag och jag hoppas att det ska bli ännu bättre väldigt snart, jag vill spela så mycket just nu, säger han till Uppdragsport.se.

Hur känns det?

– Det är okej men jag känner av skadan och har ont. Jag vill bara att smärtan ska försvinna så att jag kan spela igen, haha.

I en intervju med Länstidningen sade tränaren Anders Sörensen att laget “måste fortsätta tro på det man gör”. Och Jesper Thörnberg har tidigare uttryckt att laget egentligen är bättre än vad tabelläget visar.

Något som David Pastrnak håller med om. Och han är säker på att poängen kommer att trilla in.

– Säsongen går inte bra för oss men jag tycker att vi förtjänar en mycket bättre placering. Vi är ett bra lag och tränar mycket. Poängen kommer att komma, säger han till Uppdragsport.se.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Lägeskoll