Connect with us
David Lidström
David Lidström

Nyheter

David Lidström öppnar för fortsättning i SSK

David Lidström, som tillbringade senaste året i SSK, har inte stängt några dörrar inför nästa säsong.
– SSK är fortfarande med i racet. Klubben är ett av mina alternativ, säger han till UppdragSport.

SSK:s arbete inför nästa säsong är i full gång. Många av spelarna har redan aviserat att de kommer lämna klubben, men ett par har fortfarande inte bestämt någonting.

UppdragSport har tidigare kunnat berätta att tvillingarna Ahlström kan tänka sig ännu en säsong i klubben, och nu kan ytterligare ett namn sälla sig till den skaran: 27-årige backen David Lidström.

– Det jag hörde var att SSK kontaktade min agent efter säsongen. Det jag kan säga är att klubben är ett av mina alternativ, säger David Lidström till UpdragSport och fortsätter:

– Jag hade planerat att vara kvar i SSK en längre tid, men nu blev det som det blev. Trots att jag inte hade någon jättesäsong i laget så hörde de i alla fall av sig, så det får jag se som lite positiv feedback.

David, som för bara några dagar sedan fick höra att SSK ville behålla honom, sitter än så länge lugnt i båten.

– Man får vara tålmodig. Det händer inte så mycket på marknaden. Jag vet ännu inte ens om andra klubbar är intresserade. Men jag ska ha ett möte i veckan, då lär jag få reda på mer.

Det har nu gått omkring en månad sedan SSK åkte ur Hockeyallsvenskan, men Lidström vill ändå ta tillfället i akt och be om ursäkt till fansen.

– Jag känner mycket för människorna i klubben som förlorar jobbet och supportrarna som ställde upp för oss under säsongen. Det är ingen roligt känsla alls.

Mauri Hermundsson är skribent på Uppdragsport.se. Till vardags arbetar han som journalist. Säsongskort på K.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter