Connect with us
17och 43 briljerar på fotograferingen!

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Cheese!

Äntligen dags för det berömda lagfotot, dagen då alla spelare i laget, förutom Robert C, är så finkammade som möjligt. Vissa har mer att leva upp till än andra men skönt att äntligen kunna säga att steget mot säsongen är ett steg närmare!

Vi började med ett vanligt ispass på morgonen för att komma igång från vår lediga helg, alltid lika oroväckande på en träning efter 2 dagars ledighet, det känns till en början som man är bambi på hal is igen. Vi har haft lite skavanker i laget så det är väldigt skönt att se platserna fyllas ut igen i omklädningsrummet. Man känner att motivationen är på topp efter våra två vinster från föregående vecka. Denna veckan är det lite mindre matcher och mer utav off ice aktiviteter.

Lagfoto idag, Sponsorgolf på onsdag ute på Kallfors, sedan har vi Ica Maxi lördagen där vi kommer sitta och skriva lite autografer och snacka gott med alla som vill, även här ska vi klämma in en match mot Almtuna ute i Åkers styckebruk. Så veckan kommer vara fullbokad även om det inte är matcher på schemat!

17och 43 briljerar på fotograferingen!

17och 43 briljerar på fotograferingen!

Vi fick veta att mannen som ska bära det berömda C:et under  säsongen blev Gnesta pojken, Fredrik Andersson. Han kommer assisteras av dom två åldermännen i årets upplaga av SSK, det är förstås Johan Jonsson och kultbäraren Robert Carlsson. Bra val men individer som har erfarenhet av diverse sammanhang så det kan bli bra !

Tagit ett tag att anpassa sig som bloggare och lovar att ska ge mer inlägg och oftare, still a rookie!

 

Tills nästa gång, njut av vardagen

Mvh #43

1 kommentar

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Målvaktstankar med Sebastian Idoff