Connect with us

Nyheter

Biljettläget inför “årets bortaresa” – Visby-SSK på Gotland

Det vore fel att säga att vi närmar oss 23 oktober men… vi närmar oss åtminstone slutet av sommaren, och början på säsongen, och det är inte helt orimligt att börja längta till Gotland.

Fredagen den 23 oktober smäller det.

Då bortaspelar SSK mot topptippade seriekonkurrenten Visby/Roma på Gotland.

– Matchen kan mycket väl bli slutsåld men så länge alla köper biljetter innan så kommer det inte vara något problem, sa André Lundholm, på Visby/Romas sport- och marknadsavdelning, till Uppdragsport.se i början av juli.

Uppdragsport.se har haft kontakt med Visby/Romas kansli under sommaren och nyligen kontaktade man oss igen med en uppdatering rörande biljettläget.

Hemmalaget räknar just nu med 200 SSK-supportrar på plats.

– Jag har reserverat 200 biljetter till er. Vi kommer att göra dom tillgängliga online under slutet av augusti eller början av september. Samla ihop ett bra gäng så lovar jag att ni ska få dom biljetter ni behöver så länge det bokas innan 1 oktober i alla fall, säger André Lundholm på Visby/Romas sport- och marknadsavdelning.

Innan 1 oktober, alltså.

– Vi vill gärna ha bra stämning på matchen och då är det roligt om det kommer många SSK fans! fortsätter André Lundholm.

Och så här är det: Matchen kommer att bli årets bortaresa – inget snack om saken. Båt över till ön, möta upp andra SSK-supportrar, äta och dricka gott, sedan skapa 2000-talets bästa stämning i Visby ishall tillsammans.

Resan är heller inte särskilt dyr, relativt sett.

Uppdragsport.se har tidigare skrivit om hur just DU kan göra massvis av SSK-supportrar sällskap, hur du bokar boende, vad det finns för resealternativ, och så vidare – och den “guiden” kan du ta del av här. Notera att världens största endurotävling äger rum på ön samma helg, och att resor och boenden därför lär ta slut innan sommaren är slut.

Hör av dig till andreas@uppdragsport.se om du söker någon att resa med, någon att dela bil/buss med, eller helt enkelt har andra frågor om den här resan.

Uppdragsport.se återkommer med info när matchbiljetterna – som många har frågat efter – faktiskt går att boka via nätet.

Vi ses på ön!

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter