Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyheter

Biljettläget inför ”årets bortaresa” – Visby-SSK på Gotland

Det vore fel att säga att vi närmar oss 23 oktober men… vi närmar oss åtminstone slutet av sommaren, och början på säsongen, och det är inte helt orimligt att börja längta till Gotland.

Fredagen den 23 oktober smäller det.

Då bortaspelar SSK mot topptippade seriekonkurrenten Visby/Roma på Gotland.

– Matchen kan mycket väl bli slutsåld men så länge alla köper biljetter innan så kommer det inte vara något problem, sa André Lundholm, på Visby/Romas sport- och marknadsavdelning, till Uppdragsport.se i början av juli.

Uppdragsport.se har haft kontakt med Visby/Romas kansli under sommaren och nyligen kontaktade man oss igen med en uppdatering rörande biljettläget.

Hemmalaget räknar just nu med 200 SSK-supportrar på plats.

– Jag har reserverat 200 biljetter till er. Vi kommer att göra dom tillgängliga online under slutet av augusti eller början av september. Samla ihop ett bra gäng så lovar jag att ni ska få dom biljetter ni behöver så länge det bokas innan 1 oktober i alla fall, säger André Lundholm på Visby/Romas sport- och marknadsavdelning.

Innan 1 oktober, alltså.

– Vi vill gärna ha bra stämning på matchen och då är det roligt om det kommer många SSK fans! fortsätter André Lundholm.

Och så här är det: Matchen kommer att bli årets bortaresa – inget snack om saken. Båt över till ön, möta upp andra SSK-supportrar, äta och dricka gott, sedan skapa 2000-talets bästa stämning i Visby ishall tillsammans.

Resan är heller inte särskilt dyr, relativt sett.

Uppdragsport.se har tidigare skrivit om hur just DU kan göra massvis av SSK-supportrar sällskap, hur du bokar boende, vad det finns för resealternativ, och så vidare – och den ”guiden” kan du ta del av här. Notera att världens största endurotävling äger rum på ön samma helg, och att resor och boenden därför lär ta slut innan sommaren är slut.

Hör av dig till andreas@uppdragsport.se om du söker någon att resa med, någon att dela bil/buss med, eller helt enkelt har andra frågor om den här resan.

Uppdragsport.se återkommer med info när matchbiljetterna – som många har frågat efter – faktiskt går att boka via nätet.

Vi ses på ön!

Kommentera här

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Spelarkollen

Mikko Kalteva har avslutat sin karriär vid 36 års ålder.

Spelarkollen

Filip Gustavsson har inlett rookiesäsongen i NHL strålande.

Facebook

Senaste nytt

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Intervjuer

Rasmus Kahilainen kom och drog fram som en virvelvind i Södertälje. Nu hoppas alla att 20-åringen blir kvar i SSK.

J18 & J20

Albert Sjöberg siktade på att ta en plats i a-laget. Det blev a-lagsdebut – och nu även förmodad landslagsdebut.

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...