Connect with us
Robert Carlsson noterades för två poäng. Foto: Richard Himberg.
Robert Carlsson noterades för två poäng. Foto: Richard Himberg.

Nyheter

Bekräftat: Robert Carlsson fortsätter i SSK

Nu är allt underskrivet och klart. Robert Carlsson spelar ytterligare en säsong i SSK.

Uppdragsport.se har tidigare avslöjat att det, efter många om och men, blir en fortsättning i SSK för ikonen Robert Carlsson.

Och på måndagen kom pressmeddelandet: “Mr SSK” är klar för ännu en säsong i klubben i hans hjärta – den 19:e totalt.

Kontraktet undertecknades på förmiddagen.

– Vi är väldigt glada över att ha med Robban i vårt lag för den kommande säsongen. Han kommer bidra med enormt mycket betydelsefull rutin och klubbkänsla vilket är extra betydelsefullt i år när vi dels har en mycket speciell säsong framför oss, och dels när vi har så många nya spelare i truppen. Robban själv är riktigt laddad för detta och kommer, förutom med erfarenhet, bidra med mycket fysik till laget, säger sportchef Per Nygårds.

Som Uppdragsport.se har skrivit tidigare deklarerade Robert Carlsson tidigt efter förra säsongen att det är i SSK han vill spela men bollen har hela tiden legat hos klubben som har avvaktat. Under tiden har ”Mr SSK” både tackat nej till andra allsvenska kontraktsförslag samt erbjudit sig att gå ner i lön för att få bära ”S”:et ännu en säsong.

– Jag är otroligt glad och framför allt väldigt sugen på att spela ett år till. Det är ju en riktigt speciell säsong vi har framför oss och jag ser verkligen fram emot att vara en del av den. Laget ser riktigt bra ut och efter att ha tränat själv ska det nu bli skönt att träffa grabbarna. Jag längtar tills att säsongen ska börja på allvar och jag ser fram mot att göra allt för att SSK ska spela i SHL säsongen 15/16, säger Robert Carlsson.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter