Connect with us

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

Back 2 Back

Vi besökte ett Västerås, en förmodad topp konkurrent, som vi visste skulle vara en svår nöt att knäcka. Vi var inte riktigt redo från nedsläpp utan fick en lite chock när dom kom flygandes längs isen första 10 minuterna. Efter detta tycker jag vi spelar upp oss och gör en ok match, förutom att vi tyvärr förlorade så gjorde Niklas en bra match, vi fick även känna på lite gruff som skedde. Låter dom vinna nu på försäsongen så tar vi dem på tisdag istället !

Bara 24 timmar senare var det dags för ny drabbning, denna gången i Surahammar. En mysig hall som hade skön hockey atmosfär och helt okej med folk. Har dock aldrig förstått varför man inte har mattor eller något liknande i en hockey arena, kan uppstå vissa problem när 44 killar ska ta av sig sina 88 skridoskydd inom 2 meters avstånd.

Nog om det, vi mötte våra kvalserie konkurrenter som lyckades ta steget upp till SHL,Leksand. Vi ville visa vad skåpet skulle stå direkt, trots manfall på spelare i truppen så lyckades vi vinna en tight match som tyvärr präglades utav utvisningar. Dock ansåg jag att domarna var bra i matchen, detta är väl för att förtydliga regeländringarna som kommer ske under kommande säsong.

Jason visade sig vara ett riktigt ess när det kom till straffar, han lyckades överlista Gistedt på 2 suveräna sätt. Han fick kröna kronan till verket genom att göra ett tredje så han fick sitt berömda HATTRICK!

Fredde gjorde även han två strutar och kul att vi fick igång målskyttet lite. Tycker vi gör en bra match med tanke på att vi hade en match i benen och det bevisade att vilja slår klass !

Nu är vi förtjänta av lite helg innan fler roliga matcher och drabbningar sker !

Ta hand om era nära och kära !

Mvh #43

4 kommentarer

4 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Målvaktstankar med Sebastian Idoff