Connect with us

Nyheter

Årets tre lagkaptener i SSK är utsedda

Fredric Weigel är en av lagkaptenerna den här säsongen.

Fredric weigel. Foto: David Nilsson Hamne.
Fredric weigel. Foto: David Nilsson Hamne.

SSK har utsett årets lagkaptener.

Och det är två publikfavoriter och ett nyförvärv som får äran.

Johan Skinnars bär kaptensbindeln kommande säsong, samtidigt som Fredric Weigel, som också har burit ett ”C” under försäsongen, blir assisterande ihop med nyförvärvet och backen Simon Karlsson.

Weigel, en av lagets viktigaste spelare, som assisterande får ses som ett oväntat men spännande val.

Simon Karlsson värvades från HV71, där det aldrig blev något spel för den lovande backen. I stället har Karlsson varit borta  från spel i två år på grund av körtelfeber. Men senast det begav sig i hockeyallsvenskan var Karlsson bästa back i Karlskrona – varpå han alltså värvades av HV71.

Under försäsongen har Simon Karlsson övertygat i SSK med sitt trygga och lugna spel, och den Malmö-fostrade 23-åringen blir garanterat en av lagets viktigaste spelare.

SSK inleder borta mot Tingsryd på onsdag den 14 september, följt av AIK hemma på lördag 17 september. Hemmapremiär en lördag, med andra ord.

För den som inte har säsongskort går det nu bra att boka lösbiljetter till hemmapremiären SSK – AIK – klicka här för att boka!

Det är C More som sänder SSK:s matcher den kommande säsongen. Antingen via någon av tv-kanalerna eller via kanalens play-tjänst på nätet. Du kan boka ett C More Sport-paket för 299 kronor/månad här. Det kostar 399 kronor/månad om du bokar ditt paket efter den 11:e september.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

Kommentera artikeln här

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter