Connect with us

Nyheter

Ännu inget kontrakt för Robert Carlsson

Tiden går. Men än så länge finns det inget kontrakt med SSK att ta ställning till för Robert Carlsson.

Det är inte mycket som återstår av SSK:s lagbygge.

Man har just nu sju backar och 15 forwards. Enligt uppgifter vill klubben ha in en back till, samt en center och/eller forward till. Som Uppdragsport.se har skrivit tidigare är klubbens ambition dessutom att, på ett eller annat vis, frigöra utrymme i truppen.

Samtidigt är det många som ställer sig frågade till vad som händer med Mr. SSK – Robert Carlsson.

Redan tidigt efter förra säsongen deklarerade 36-åringen att han vill spela i SSK nästa säsong. Samtidigt har det funnits anbud, konkreta anbud, från andra allsvenska klubbar, däribland AIK – anbud som Carlsson har tackat nej till.

SSK:s sportchef, Per Nygårds, ska inledningsvis ha pratat om ett kontrakt för Carlsson men det har aldrig kommit till skott. Och det ska heller inte finnas något kontrakt att ta ställning till i skrivande stund. Huruvida det faktiskt pågår förhandlingar är också osäkert. Det tycks ha varit väldigt mycket fram och tillbaka i fallet Robert Carlsson.

För Robert Carlssons del är det alltså SSK som gäller – och han har, enligt uppgifter, dessutom varit villig att kliva ner i lön för att få hjälpa “sin” klubb tillbaka till hockeyns finrum.

Men det återstår alltså att se om Robert Carlsson finns med när laget går på is den 4 augusti.

Andreas är skribent på Uppdragsport.se. Arbetar till vardags som journalist. Har säsongskort på K, rad 12, plats 7.

1 kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter