Connect with us

Nyheter

Andreas Hjelm officiellt klar för Luleå

Luleå har presenterat Andreas Hjelm. “Det känns väldigt spännande och roligt att få komma till Elitserien”, säger Andreas Hjelm.

12:45 på fredagen presenterade Luleå, till slut, SSK-backen Andreas Hjelm som klubbens första nyförvärv inför nästa säsong.

– Andreas är en skridskoskicklig och spelintelligent back som har mycket offensiva kvaliteter i sig och som tidigare visat en god förmåga till att producera poäng – något som vi hoppas att han kommer ta med sig hit och utveckla ytterligare tillsammans med oss i Luleå Hockey, säger sportchef Lars “Osten” Bergström till Luleås hemsida.

Som Uppdragsport.se tidigare har berättat har emellertid affären varit klar en längre tid.

Den gångna veckan har Andreas Hjelm städat ur, låst och lämnat sin lägenhet i Södertälje bakom sig. Flyttlasset till Luleå gick för ett par dagar sedan. Att flytten sker så pass tidigt beror på att Hjelms sambo är havande.

– Det känns väldigt spännande och roligt att få komma till elitserien och att dessutom få chansen att spela för ett så pass bra lag som Luleå Hockey. Min sambo är höggravid och det känns därför bara bra att vi kunnat etablera oss redan nu i Luleå, som känns som en mysig stad, så att vi har ett hem ordnat när barnet väl kommer, säger Andreas Hjelm till Luleås hemsida.

Uppdragsport.se önskar Andreas Hjelm all lycka och välkommen åter.

Uppdragsport.se-redaktionen består av ett flertal skribenter.

1 kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mer på samma ämne Nyheter