Connect with us

Hi, what are you looking for?

Målvaktstankar med Sebastian Idoff

4 av 6

Äntligen är säsongen igång!

Vi började borta mot Rögle och vi flög ner på morgonen med Kullaflyg, allt för att få så bra förutsättningar som möjligt inför premiären. Janne fick hjälpa Niklas med sina nya klubbor, hade lite problematik med inchecking av udda bagage på Bromma men våran målvaktsguru löste det galant!

Vi kom ner till Ängelholm runt 13 tiden och efter mat så var det upp till varje individ att förbereda sig på bästa sätt inför matchen. Vi mötte ett favorit tippat Rögle och det var väldigt bra tryck i Lindab. Tyckte vi höll upp spelet bra och det var som natt och dag jämfört med  AIK matcherna. Även kul att Pasta fick vinna 96 matchen mot William.

Det sluta med att vi vann med 2-1 och fick en perfekt start på säsongen och mot nästa möte mot en ny motståndare 48 timmar senare, denna gången mot Mora ik som vann med hela 8-2 mot Almtuna!

Dags för match 2 för säsongen, som nämnt tidigare var det dags för Mora men nu skulle vi spela i templet, vår hemma arena. Matchen börjar i ett högt tempo och man märkte att båda lagen hade bra självförtroende sedan föregående omgång. Hörde att Leif Strömberg tippade 5-5 och sedan skulle det avgöras på straffar, han var ju ganska nära!

Kändes som vi hade 3 poäng i säcken men Mora ville annat och genom en snabb spelvändning så lyckades dom tyvärr reducera med enbart en ynka minut kvar.Det hela slutade med straffar och Moras straffar var av högsta klass, två otroligt skickliga spelare som gjorde bra prestationer men även Högbergs räddning på Jonas straff var bra!

Vi får nöja oss med 4 poäng efter 2 omgångar, en bättre start än föregående säsong, så nu börjar jakten på fler poäng. Nästa är Karlskorna som har ett väldigt intressant lag på pappret så det kommer bli en tuff nöt att knäcka!

We´ll be in touch!

#43

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Läs också:

Analys

SSK har värvat två bärande spelare från succélaget Tingsryd. Med tiden har SSK blivit en mer attraktiv klubb. Men vad är skillnaden nu mot...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Spelarkollen

Mikko Kalteva har avslutat sin karriär vid 36 års ålder.

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Facebook

Senaste nytt

Silly season

Det blev spel i Almtuna, Modo och med Linköping i SHL förra säsongen. Nu är SSK intresserade.

Nyheter

Lucas Carlsson behövde en nytändning i ny miljö. Och det blir i AIK.

SSK-siffror

SSK byter tränare. Och det är ironiskt att den ansvarige för det som har varit SSK:s största styrka de senaste två säsongerna får lämna...

SSK-siffror

Många supportrar hoppas på en comeback i SSK för Tom Wandell – medan andra menar att det vore bättre att titta på andra centeralternativ....

Intervjuer

Rasmus Kahilainen kom och drog fram som en virvelvind i Södertälje. Nu hoppas alla att 20-åringen blir kvar i SSK.